In 2019 hebben Lotje Schoots en Patrick Berends hun ideeën voor het eerst uitgewerkt in een fantastische 1st editie van The top of dressage.


Met Patrik Kittel als hoofdgast was het een zeer geslaagde avond waarbij zo’n 2000 mensen vol inspiratie huiswaarts keerde.

Het idee achter deze avonden zijn het inspireren en motiveren van de ruiters, instructeurs en juryleden.
Voor deze editie verhuizen we naar het prachtige evenement Jumping Amsterdam. Na meerdere annuleringen vanwege Corona hopen we er op 25 januari 2023 weer een spectaculaire dressuuravond van te maken. Met de wereldtop in huis wordt u getrakteerd op het beste wat de paardensport u kan bieden. Het is de bedoeling dat u als gast echt een avondje uit bent waarbij aan ieder detail wordt gedacht. Zo hebben we prachtige VIP plaatsen waarbij u gedurende de hele avond wordt voorzien van een uitgebreid en heerlijk assortiment aan hapjes en drankjes.
En wat dacht u van de meer dan 75 stands waar u naar hartenlust kunt winkelen? Ook voor lekker eten en drinken bent u bij The Top of Dressage presented by Jumping Amsterdam aan het juiste adres.

thetopodressage-sfeer